Eseményeink

Munkatársi találkozó, Debrecen

2017. június 9-én, közel hétszázan vettek részt a Diakóniai Pikniken Debrecenben, ahová a református diakóniai intézményekben szolgáló munkatársak voltak hivatalosak, így köztük a ceglédi Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon dolgozói is.

Ezúttal 18 fővel képviseltük az intézményt.

Az alkalmat Derencsényi István, a Tiszántúli Református Egyházkerület főjegyzőjének áhítata indította, majd Beszterczey András az MRE Szeretetszolgálati Iroda irodavezetője köszöntötte a szervezők nevében a résztvevőket.

A nap folyamán azon túl, hogy feleleveníthettük a már meglévő, régi jó kapcsolatainkat más intézmény munkatársaival, volt alkalmunk újakat is teremteni, hiszen például a játékos vetélkedő alkalmával - melyen különböző intézmények munkatársai kerültek egy csapatban - , oldott hangulatban, egymásra utalva kellett csapatként együtt működni.

   

A nap folyamán pedig volt még Ki mit tud?, főzőverseny, tombola és kézműveskedés is.

   Ezek az alkalmak abból a szempontból is rendkívül hasznosak, hogy így mi munkatársak is jobban összekovácsolódunk, a közös főzés, az együtt éneklések, zenélések, a séták és az oda- és visszavezető hosszú út során, ami talán újult erővel indíthat minket a további munkás hétköznapokba.