Eseményeink

2017. 09. 14. - Gyermeknap Dunaalmáson

Egy gyönyörű, koraőszi, napsütése napon érkeztünk meg Dunaalmásra, ahol az idei gyermeknap, lovagi tornaként került megrendezésre.

Rendkívül tartalmas programnak ígérkezett a beharangozó meghívó alapján ez az egész napos, szórakoztató kikapcsolódás, és nem is okoztak csalódást idén sem a szervezők. A szeretetteljes, baráti fogadtatás természetes a dunaalmásiaktól, így a tízórait a rég nem látott ismerősök üdvözlésével fűszereztük.

Hamarosan kezdetét is vette a számos feladatot tartalmazó lovagi torna, melynek helyszínéül az ottani intézmény szép, zöld, erdős területe biztosította a remek környezetet. Gondozottaink nagyon jól szórakoztak, és olykor mi is meglepődve tapasztaltuk, mikre képesek. Az elsődleges cél nem a győzelem volt, hanem hogy úgy teljesítsék a kitűzött pályát, hogy jól érezzék magukat a feladatmegoldások közben. Ez nem is okozott különösebb gondot, mert a szervezők kreativitása nem ismert határt, hiszen többek között hol egy sárkánnyal, hol pedig egy vaddisznóval kellett megküzdeniük a résztvevőknek. A "lovagi" csapatok mindegyike egy ajándékcsomaggal gazdagodott a játék végén. 

      

   

A jóleső fáradtságot, a finom ebédnél pihenhették ki, valamint volt lehetőségük speciális járművek kipróbálására is a felálított kreszpályán, illetve lovas- és mediball bemutató is szórakoztatta őket, egy énekes-táncos műsorral megkoronázva a napot.

Ahogy mindig, most is elszaladt a nap, de már most várjuk a jövőévi lehetőséget, mikor ismét Dunaalmásra látogathatunk majd.