Molnár Mária

Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon

Get Adobe Flash player

Eseményeink

I. Speciális Ki Mit Tud? - Abony

Próbákkal volt sűrű a nyár vége, hiszen szeptemberben meghívást kaptunk az Abonyban életre hívott I. Speciális Ki mit tud?-ra.

Ahogy kiderült, már egy 3 éve dédelgetett terv vált valóra szeptember 6-án és mi örömmel gazdagítottuk az aznapi programot. Igazi színházi élményt kaptunk, hiszen több intézmény gondozottai, dolgozói, 4 kategóriában méretteték meg tehetségeiket csoportban, vagy egyénileg egyaránt. A versektől, daloktól kezdve, a bábelőadáson keresztül, a táncos produkciókig, nagyon színes volt a program. 

Intézményünk 2 kategóriában nevezett. Kiss Zsanett szavalata után, csoportos, táncos produkciónk is nagy sikert aratott. Olyannyira, hogy ez utóbbival elhoztuk a kategóriában a legjobbaknak szánt kupát is, vagyis nyertünk. Nagyon boldogok voltunk, hiszen sok ötletünk, gyakorlásunk, izgalmunk volt a produkcióban. 

A kupától eltekintve is nyertesnek mondhattuk magunkat, hiszen annyi öröm, nevetés, boldogság volt a napban, hogy mindenképpen gazdagon távozhattunk. Mindehez hozzájárult az Abonyi Speciális Otthon precíz szervezése és lelkes, vendégszerető hozzáállása is.

Reméljük a most szerzett tapasztalatinkat a következő Ki mit tud?-on ismét beválthatjuk!

Köszönjük a meghívást!