Molnár Mária

Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon

Get Adobe Flash player

Eseményeink

Sportos napok

Az elmúlt hét vége nagyon aktívan telt Otthonunk lakói számára, hiszen szeptember 28-án Tiszafüreden jártak sportnapon, 29-én pedig a Cegléd Városi Sportnap résztvevői voltak.

Tiszafüreden a jól megszokott, Bukfenc elnevezésű sportnap várta az idei résztvevőket is. A szíves fogadtatást követően simét játékos sport- és ügyességi feladatok várták a lelkes versenyzőket.

Mindenki szívesen vette ki a részét a feladatokból, és élvezettel hajtotta végre azokat, mint pl.: futás, labdavezetés, egyensúlyozás, célbadobás, stb.

A játékok végén természetesen minden résztvevő érmet kapott, amitől nagyon boldogok voltak gondozottjaink. 

A bőséges ebéd után pedig vidám, mulatós együttes zenéjére szórakozhattak a résztvevők és kísérőik.

 

A pihenésre nem sok idő maradt, hiszen másnap reggel már nyakunkba is vettük Cegléd városát, hiszen idén is részesei lehettünk a Városismereti Sportnapnak.

Egy nagyobb csapattal érkeztünk, de ott kétfelé osztódtunk, hogy teljesíteni tudjuk az 54 állomásos városimereti (számunkra) sétát.

Természetesen a részvétel számított és nem az eredmény, hiszen teljes egészében nem tudtuk teljesíteni a feladatot, de amit tudtunk, megtettünk és a legfontosabb, hogy megint megmutattuk magunkat.

A hétvége sem telt eseménymentesen, Visegrádra kirándultunk, de erről már a következő beszámolónk mesél majd.