Molnár Mária

Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon

Get Adobe Flash player

Eseményeink

Meglepetés Mikulás

Meglepetéssel indult Otthonunkban ez a hét, hiszen hétfő délután egy kedves pár, Kalacsi János és felesége látogatott el hozzánk Tápiószentmártonból, hogy meglephessék lakóinkat ajándékokkal, Mikulás alkalmából.

      

Jánosban egy súlyos betegség és hosszas kórházi tartózkodás alkalmával fogalmazódott meg a gondolat, hogy a sok jót, támogatást, emberséget, amit az idő alatt kapott, szeretné valamilyen módon meghálálni az életben, így ajándékok, adományok gyűjtésébe kezdett a  "Pergess a gyerekek öröméért!" Mikulás Kupa versenyzői között. Aznap elsőként a kórháznak fejezte ki háláját azzal, hogy annak gyermekosztályán fekvő kis betegeit lepte meg, de az összegyűlt meglepetésekből bőségesen jutott arra is, hogy a mi gyermekeinknek is mosolyt csaljon az arcaikra.

      

A számos hasznos és szép ajándék között volt egy hatalmas csokimikulás is, melyet a gyerekekkel közösen törtek apró darabokra Jánosék, hogy utána pillanatok alatt megehessék a lakók a finom édességet.

Hálatelt szívvel mondunk köszönetet ezúton is önzetlen kedvességükért!

"A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben."

Pál levele a galatákhoz, 6:9-10