Molnár Mária

Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon

Get Adobe Flash player

Eseményeink

Aktív évkezdés

Jezerniczky Attilának köszönhetően, már az év elejét mozgalmasan indíthattuk, hiszen idén is megrendezésre került a Téli Sportágválasztó Nap Cegléden. Természetesen nem hiányozhattak onnan Otthonunk lakói sem, akik a Sagaku Sportklub tagjaival és dolgozóinkkal karöltve érkeztek ki a Szabadság térre, hogy ismét új élményeket gyűjthessenek.

A januári "tavasz" csak fokozta az egyébként is jó hangulatot, és tartalmas, színvonalas programot, hiszen unatkozni egy kicsit sem volt időnk. A jégpálya kivételével, minden sportágat kipróbáltak gondozottjaink, melyek a téren képviseltették magukat, mielőtt elindultunk volna a városi sporttúrára.

  

Itt szeretnénk megköszönni az önkénteseknek, akik végigkísérték gyermekeinket a városban, hiszen olyan figyelemmel, szeretettel voltak feléjük, hogy ennél nagyobb segítséget nem is nyújthattak volna. Lelkesen vette ki a részét mindenki az állomásokon ránk váró feladatokban. 

   

Délidőre már kellően fáradtan, de hatalmas mosollyal vettük át a jutalomcsomagokat és a kupát a szervezőktől.

"Aki a bíztatás, bátorítás és figyelmeztetés ajándékát kapta, az bíztassa, bátorítsa és figyelmeztesse a többieket! Aki az adakozás ajándékát kapta, az adjon a többieknek egyszerűen és tiszta szívvel! Aki azt az ajándékot kapta, hogy vezető legyen, az szorgalmasan végezze ezt a feladatot! Aki azt kapta, hogy a szenvedőkkel jót tegyen, az tegye ezt jókedvűen és barátságosan!"

                                                                                                                                                                Róma 12:8