Molnár Mária

Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon

Get Adobe Flash player

Eseményeink

Ócsai Szüreti Mulatság

2018-ban sem szívesen hagytuk volna ki a már hagyományosnak mondható Szüreti Mulatságot, Ócsán, hiszen azon túl, hogy szórakozunk, távoli ismerősökkel találkozunk, jókat eszünk és iszünk, mindezt az igazi szüreti hagyományokat idézve tehetjük.

Idén különös izgatottsággal fogadtak minket, hiszen ez alkalommal, nem csak az őszi eseményeket, hanem az intézmény 50. évfordulját is ünnepeltük. 

Egy lovaskocsi vezette, szüreti felvonulással indult a nap, miközben hagymás, síros kenyeret szolgáltak fel nekünk. A levegőben terjengő illatoknak köszönhetően könnyebben adhattuk át magunkat a szüreti hangulatnak, hiszen helyben készítették a mustot, miközben készült a finom babgulyás is ebédre.

  

A színpadon folyamatosan szórakoztató műsorok váltották egymást, mialatt felszolgálták nekünk az időközben elkészült mustot is. Jókedvünk mindezekkel és a finom ebéddel folyamatosan fokozódott ahhoz, hogy a délutáni sztárvendég, Zalatnay Cini műsorán már teljesen felszabadultan énekelhessünk, táncolhassunk az ország különböző pontjairól összegyűlt társintézmények lakóival, dolgozóival együtt.

Köszönjük szépen a meghívást!